atheofilos(lookingforKostakisAnan)

το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε για να γράφω ό,τι μου καπνίσει.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

το φανάρι

τα νέα από τη πόλη του φωτός είναι συγκλονιστικά.οι συμπολίτες μας αηδιασμένοι από τη κατάσταση που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό απείχαν μαζικά απ'την εκλογική διαδικασία.ήδη άρχισαν να οργανώνονται τα πρώτα συμβούλια γειτονιάς και οι πρώτες συνοικιακές συνελεύσεις.οι αγρότες συζητάνε μεταξύ τους για το σταμάτημα της μονοκαλλιέργειας ροδάκινου και επιτέλους επιστροφή στην πολυκαλλιέργεια κυρίως λαχανικών για την αντιμετώπιση των αναγκών της πόλης μας.ομάδα πολιτών συζητάει την κατάληψη του παλιού στρατοπέδου για να δημιουργηθεί πρότυπος βοτανικός κήπος και χώρος αναψυχής με δέντρα και φυσικά αφθονες φουφούδες για ψήσιμο.
διαβάζω το βιβλίο του κωνσταντίνου τζούμα complete unknwon.μ'αρέσει ο τρόπος γραφής του και φυσικά το όλο στόρυ.πολύ αλάνι ο τύπος.
Complete unknown

4 σχόλια:

  1. ρε συ ευάκι όση επαφή δεν είχαμε όσο ήσουν σαλονίκη και πόλη του φωτός έχουμε στο διαδίκτυο.καλό και κακό αυτό.πολλά φιλιά.
    όσο για το βιβλίο,τώρα που το τελειώνω,γνωρίζω καλύτερα τον κωνσταντίνο τζούμα,γιατί μέχρι τώρα τον θυμόμουν από μια ατάκα στη ταινία"γλυκιά συμμορία""καμιά ανωμαλάρα ακόμα;".μακάρι να μπορούσα να ακούω τις εκπομπές του στο ραδιόφωνο.
    κάτι άλλο που μου'ρθε στο μυαλό διαβάζοντας το βιβλίο είναι ότι ο τυχοδιωκτισμός είναι σαν τα γλυκά.ωραία στη γεύση αλλά χαλάν τα δόντια και δεν έχουν καμιά διατροφική αξία.τον διαβήτη που τον βάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, πολύ ευχάριστα νέα μας φέρνεις από πάνω.
    Οι κολλεκτίβες θα μας σώσουν, μακάρι να φτιάξετε το χώρο που θέλετε, και να περνάτε μπέικα.

    Ο Τζούμας είναι μεγάλη μορφή, μάλλον θα το πάρω κι εγώ το βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκιο φίλε μου... Αυτον τον καφέ ακόμα τον πίνουμε.! Περίεργες μέρες περάσαν στην πόλη του Φωτος και με περίεργες διαθέσεις που δεν αφήναν χρόνο για πολύ ουσία! Βέβαια η αγάπη παραμένει ίδια!! Άλλωστε είναι πολυ ευχάριστο να βλέπω πως με το πέρασμα του χρόνου ανεβαίνουμε τα ίδια σκαλοπάτια και μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον ανα πάσα στιγμή!! Άσχετο αν καμιά φορά υπάρχει χρονοκαθυστέρηση..!! Τότε τις μαύρες και σκοτεινές μέρες, δεν είχα και πολλά να πω, γι' αυτό και αποσύρθηκα.. Σύντομα όμως θα έρθω ξανά πίσω στην πόλη του φωτός κ όλα αυτά που μάζεψα θα τα ξεράσω ευχάριστα!!! Φιλιά πολλά πολυαγαπητέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή