atheofilos(lookingforKostakisAnan)

το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε για να γράφω ό,τι μου καπνίσει.

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

καλά ταξίδια καπετάνιο.


καλημέρα σας και καλό καλοκαίρι αγαπητές και αγαπητοί.
η ώρα είναι έξι και είκοσι είμαι μαγαζί και ψήνω τυρόπιτες.ήρθα κάπως αργοπορημένος αλλά δε μασάω,συνεχίζω απτόητος.τι έχουμε στον εξώκοσμο;κατάληψη των καραβιών του free gaza movement,χαμός μπροστά από τη πρεσβεία του ισραήλ στην αθήνα και διαδηλώσεις σε άλλες πεντε-έξι πόλεις στον ελλαδικό χώρο αλλά και σε όλο τον κόσμο.
τη παρασκευή που μας πέρασε έγινε η εκδήλωση της ΣΠΑΜΕ και του Σπόρου στα γρασίδια της φιλοσοφικής.ήταν όμορφα και αρκετός κοσμος πέρασε και έμαθε λίγα πράγματα για το εγχείρημα.
τη πέμπτη που μας έρχεται μας προσκάλεσαν απ'το μικρόπολις και θα μιλήσουμε και θα συζητήσουμε για το αλληλέγγυο εμπόριο και τη παράκαμψη μεσαζόντων.
πήγε δώδεκα η ώρα,δεν έχει κίνηση.
τη κυριακή πήγα στη συναυλία του ζαν μισελ ζαρ μαζί με τον θεό.ο τύπος έχει μείνει στο ένδοξο παρελθόν και το λιβανίζει όσο μπορεί να βγάλει κανα φράγκο.αφου υπάρχουν παπάρες που του τα δίνουν.
η ώρα πήγε μιάμιση και είναι ώρα του γεύματος.τρώω στο μαγαζί σχεδόν στο πόδι.σήμερα η κυραλένη έστειλε φακές.

2 σχόλια:

  1. "ο τύπος έχει μείνει στο ένδοξο παρελθόν και το λιβανίζει όσο μπορεί να βγάλει κανα φράγκο.αφου υπάρχουν παπάρες που του τα δίνουν."


    Για ποιόν λες;Για το θεό ή για τον Μιχαλόγιαννο;χαχα

    Καλό καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "μιχαλόγιαννο"καλό!!!ναι γι'αυτόν με τα μπότοξ και το βαμμένο μαλλί τρομάρα του.υπήρχαν και χειρότεροι από μας που έδωσαν 120 γιουρο για βιαιπι θέση.μ'αρέσει που μιλάω για τους παλιοροκάδες και μέταλλα που δίνουν φράγκα για να δουν απολυθώματα.ρε ουστ με τις αρπαχτές όλων .εμπρός για τις σταθερές αξίες.όλοι στον σωκράτη με το ψυγειάκη μας γεμάτο οινόπνευμα να κόψουμε καμιά φλέβα να ρθούμε στα ίσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή