atheofilos(lookingforKostakisAnan)

το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε για να γράφω ό,τι μου καπνίσει.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ

ΕΝΑ
Άνειξε το ένα του μάτι.Το άλλο βλέφαρο αρνήθηκε κατηγορηματικά να κινηθεί,το δεξί χέρι είχε συμμαχήσει μαζί του,μετά από ολονύκτιες διαπραγματεύσεις και ξημερώνατα είχε προσχωρήσει στη συμμαχία και το αριστερό πόδι.
Το ρολόι,δίπλα του,δεν χρειαζόταν να μυρίσει την ανάσα για να κατανοήσει τις αιτίες της πρόσκαιρης παράλυσης του ιδιοκτήτη του.Πράγμα που το ώθησε σε βαθυστόχαστες σκέψεις για το παρελθόν,διατύπωση επιφυλάξεων για το παρόν,σχέδια και προοπτικές για το μέλλον και μια θαρραλέα απόφαση να μην χτυπήσει την προγραμματισμένη του ώρα,διακηρύσσοντας δραστήρια και αποφασιστικά τη βαθιά του πίστη στην ανεξαρτησία και την ελεύθερη επιλογή της ώρας αφύπνισης.Πάντα ήθελε να είναι ένα ρολόι τσέπης,αλλά δεν είναι όλοι τυχεροί σ'αυτή τη ζωή,σκέφτηκε αναστενάζοντας νοερά.Εξάλλου,είχαν ξεχάσει να το κουρδίσουν.
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από το βιβλίο του Γιώργου Αντάλεν ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ από εκδόσεις δεν θυμάμαι, μάλλον ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ(με κάθε επιφύλαξη).Χιούμορ που σκοτώνει ό,τι βρει μπροστά του και ανατροπές στο φουλ.Μου το έδωσε ο ίδιος ο Θεός,με τα ίδια του τα χέρια,σε μια από τις συχνές πλέον εξόδους του από το προκεχωρημένο φυλάκιο στα σύνορα έδεσσας -μεσημερίου.
Το σατανικό χιούμορ,κύριοι και κυρίες,βρήκε ακόμα έναν άξιο αντιπρόσωπο στη γλυκιά και ζουζουνιάρικη φατσούλα του γιώργου αντάλεν.Η ιερή μας θρησκεία δε,βρήκε άλλο ένα ιερό κείμενο για διδασκαλία στους πιστούς της πιστούς.Διαβάστε το γιατι θα εξεταστείτε και σ'αυτό τον αύγουστο με τις παχιές τις μύγες που απολείεται ο θεούλης.

4 σχόλια:

  1. Ήταν θέμα χρόνου να βρεθούν κι άλλοι ευαγγελιστές εκτός από τον Κωστάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα.Πάντως και το δικό μου ξυπνητήρι φαίνεται κάνει τέτοιες βαθυστόχαστες σκέψεις γιατί ποτέ δεν το ακούω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε δε καταλαβαίνω Χριστόοοοοο!!!!!!!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φίλε μνησίκακε θέλω να σε πληροφορήσω για να μπεις στο νόημα και συ κάποτε,ότι ο χριστός ήταν και αυτός παίκτης ομάδας που έπαιζε στο θεικό τσάμπιονς λίγκ.μέσος και εκτελούσε υπέροχα τα φάουλ.κάτι σαν τον πάμπλο γκαρσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή